Lidmaatschap

Indien je een aantal keer hebt meegetraind en je vindt het leuk om verder te gaan met mountainbike/wielrennen bij onze vereniging, dan kun je lid worden. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. In de contributie zit een deel afdracht naar de KNWU waardoor je ook KNWU lid bent. Een wedstrijdlicentie moet je via mijn KNWU aanvragen.

Een lidmaatschap is afhankelijk van je categorie. In dit bedrag is een lidmaatschap bij de KNWU inbegrepen. Voor jeugd leden tot 14 jaar is de contributie € 85,- per jaar en vanaf nieuwelingen (14 jaar en ouder) betaal je € 115,- per jaar.

Voor minder dan 116,- euro per jaar kun je dus trainen onder begeleiding van onze trainers en gebruik maken van alle faciliteiten die de club biedt. Mocht je wedstrijden willen rijden, dan kun je zelf bij de KNWU nog een wedstrijdlicentie aanschaffen. De kosten hiervoor vind je op de site van de KNWU.

 

Aanmeldformulier AWV de Zwaluwen

Via dit formulier kunt u zich direct aanmelden voor de AWV de Zwaluwen

We vragen deze informatie om u eventueel gericht te kunnen vragen om een vrijwillige bijdrage te kunnen leveren aan de vereniging.