Clubkleding

Als vereniging hebben we onze eigen clubkleding, nieuw vanaf 1 januari 2021! Dankzij onze trouwe hoofdsponsor Löwik Wonen & Slapen kunnen we deze kleding aan onze leden met een gereduceerd tarief aanbieden.

Omdat al onze sponsoren dag in dag uit voor ons klaar staan, willen we ook dat onze leden dat voor hen doen. Daarom is het (uiteraard) verplicht om als lid van de vereniging clubkleding te dragen.

Als  je begint met fietsen is het aan te raden om in ieder geval een korte koersbroek, een koersshirt met korte mouwen en een met lange mouwen aan te schaffen. Zo heb je in ieder geval een basis outfit. Even passen? Geen probleem! Bij Ten Tusscher in Almelo is er altijd iemand die je verder kan helpen.

De clubkleding is af te halen bij Ten Tusscher in Almelo, maar je moet wel eerst even bestellen in onze webshop. Je krijgt bericht zodra je het kan ophalen. Van de basiskleding hebben we (bijna) altijd wel een voorraad, maar de luxere items gaan op bestelling. Houd er dus rekening mee dat je hier 8-10 weken op moet wachten. Bestel dus tijdig!

Wil je meer weten over onze kleding? Ga naar de webshop!

Clubkleding webshop