Hoppenbrouwers Koningsronde van Almelo

Op donderdag 27 april organiseren we op wielerpark de Sumpel de “Hoppenbrouwers Techniek Koningsronde van Almelo”.

Hoppenbrouwers techniek is sinds 2022 hoofdsponsor van dit evenement.

programma

11.30 uur Nieuwelingen Mannen
13.00 uur Amateurs mannen (Viro Cup)
15.00 uur Vrouwen Elite/Belofte Club, Junior Vrouwen, Amateurs (Viro Cup)

De wedstrijd voor de amateurs en de vrouwen maakt deel uit van de VIRO criterium cup 2023

Aanmelden voor de Hoppenbrouwers koningsronde van Almelo kan via mijn.knwu.nl (www.knwu.nl)

Er is een wedstrijdlicentie en een Mylaps transponder nodig om te kunnen starten.

Mede mogelijk gemaakt door Hoppenbrouwers Techniek Almelo

Hoppenbrouwers Techniek Almelo (voorheen Löwik Installatiegroep) is een zelfstandig opererende Hoppenbrouwers vestiging die nauw samenwerkt met andere Hoppenbrouwers vestigingen.
In ruim een halve eeuw hebben we een stevige positie in de technische branche opgebouwd als totaalinstallateur. Met ruim 125 medewerkers focust Hoppenbrouwers Techniek Almelo zich op het ontwerp, uitvoering, nazorg en exploitatie van totaalconcepten.
Als installatiebedrijf in Almelo zijn wij gespecialiseerd in de disciplines elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, sprinklers, koeltechniek en service en onderhoud. Wij werken samen in hechte teams met de focus op duurzame relaties met klanten en partners.

Informatie deelnemers

De wedstrijd wordt verreden op ons Clubparcours in Almelo. Ons clubparcours is een volledig klinker parcours van 1,3 km lang. Er zitten twee uitdagende bultjes in. Die je zeker aan het eind van de wedstrijd gaat merken. We nodigen je graag uit om je grenzen te verleggen op ons parcours en de aanval te kiezen in de koers. De permanence is in ons clubhuis, waar tevens ook de gelegenheid is tot omkleden en douchen.

Het adres van de Zwaluwen is:

De Sumpel 5
7609 JJ , Almelo.

 

Inschrijving voor de wedstrijd verloop via de KNWU website, dit kan tot 24 uur voor de start van de wedstrijd. Bijschrijven op locatie is mogelijk, houdt daarbij wel rekening met het bijschrijftarief van de KNWU.

Het is verplicht om een goed werkende transponder op de fiets te hebben. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van de renner. Zonder goed werkende transponder mag er niet gestart worden in de wedstrijd. Er is wel de mogelijkheid om een transponder te huren van de KNWU op locatie.

 

Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats naar het parcours. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, kan er geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de andere zijde van de ROC de sumpel locatie.