Hoppenbrouwers Koningsronde van Almelo

Op 27 april organiseren we op wielerpark de Sumpel de “Hoppenbrouwers Koningsronde van Almelo”.

Hoppenbrouwers techniek is sinds 2022 hoofdsponsor van dit evenement.

programma

10.00 uur jeugd 1 tot en met 4
11.45 uur jeugd 5 tot en met 7
14.00 uur Vrouwen Elite/Belofte Club, Junior Vrouwen, Amateurs (Viro Cup)
16.00 uur Amateurs mannen (Viro Cup)

De wedstrijd voor de amateurs en de vrouwen maakt deel uit van de VIRO criterium cup 2024

Aanmelden voor de Hoppenbrouwers koningsronde van Almelo kan via mijn.knwu.nl (www.knwu.nl)

Er is een wedstrijdlicentie en een Mylaps transponder nodig om te kunnen starten.

Mede mogelijk gemaakt door Hoppenbrouwers Techniek Almelo

Hoppenbrouwers is dé lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en beveiliging. Wij zijn een echte totaalinstallateur en maken met onze slimme oplossingen gebouwen veiliger, comfortabeler, schoner én duurzamer.

Bij Hoppenbrouwers Almelo werken we met 100 medewerkers, verdeeld over verschillende projectteams. Zo hebben we een team utiliteit werktuigbouwkunde, twee teams elektrotechniek, een team woningbouw, een team renovatie en een team beveiliging. Daarnaast hebben we nog een team voor kortlopende projecten, koudetechniek en technisch beheer. Ieder team richt zich op een bepaald type werk en daarin brengen we alle disciplines samen. Dat is handig voor de klant, want die heeft daardoor maar één aanspreekpunt.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Almelo zijn we altijd dichtbij.

Informatie deelnemers

De wedstrijd wordt verreden op ons Clubparcours in Almelo. Ons clubparcours is een volledig klinker parcours van 1,3 km lang. Er zitten twee uitdagende bultjes in. Die je zeker aan het eind van de wedstrijd gaat merken. We nodigen je graag uit om je grenzen te verleggen op ons parcours en de aanval te kiezen in de koers. De permanence is in ons clubhuis, waar tevens ook de gelegenheid is tot omkleden en douchen.

Het adres van de Zwaluwen is:

De Sumpel 5
7609 JJ , Almelo.

Inschrijving voor de wedstrijd verloop via de KNWU website, dit kan tot 24 uur voor de start van de wedstrijd. Bijschrijven op locatie is mogelijk, houdt daarbij wel rekening met het bijschrijftarief van de KNWU.

Het is verplicht om een goed werkende transponder op de fiets te hebben. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van de renner. Zonder goed werkende transponder mag er niet gestart worden in de wedstrijd. Er is wel de mogelijkheid om een transponder te huren van de KNWU op locatie.

Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats naar het parcours. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, kan er geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de andere zijde van de ROC de sumpel locatie.