FPS Bouw Avond Veldrit Almelo

Ook dit jaar sluiten we weer af met de FPS Bouw avondcross in het kader van de Fietsenwinkel Ten Tusscher – GOW competitie.

Op 29 december sluiten we het wielerjaar af  met de avondcross. De wedstrijd zal dit jaar onder de naam FPSbouw avondcross van Almelo worden verreden.

Het is zover, na twee jaar niet kunnen organiseren is er  de FPS Bouw GOW avondcross op ons parcours de Sumpel. De wedstrijden zullen er verreden worden onder het kunst ledlicht, Dat maakt deze cross zo uniek in de Fietsenwinkel Ten Tusscher GOW competitie. De renners krijgen een afwisselend parcours voorgeschoteld. De eerste renners worden om 17.00uur weg geschoten

De starttijden zijn als volgt:
17:00 Jeugd 2 (Cat 3 en 4)
17:02 Jeugd 1 (Cat 1 en 2)
17:20 Jeugd 3 (Cat 5 en 6)
18:15 Masters
19:05 Vrouwen, Nieuwelingen, Cat 7
20:00 Elite, Beloften, Amateurs
20:02 Junioren

Zoals de afgelopen jaren is het dit jaar ook weer mogelijk om te genieten van heerlijke oliebollen. Wilt U ze niet mislopen bestel ze alvast online ( of haal ze op de avond zelf.

De sponsor van deze avondcross: FPS Bouw B.V. (@fpsbouw)
‘FPS Bouw zorgt ervoor dat de brandveiligheid van uw panden goed geregeld is. Bij FPS  Bouw zet men uw belang en de noodzaak van de brandveiligheid voorop. FPS Bouw is uw partner en ondersteunen u het gehele proces, van een kwalitatief plan, communicatie met belanghebbenden tot de juiste oplevering.’

 

 

Als er meer info is dan delen we het hier