Sponsoring Jumbo verlengt

Jumbo blijft Zwaluwen ondersteunen

Met trots en enthousiasme kunnen wij aankondigen dat Zwaluwen Almelo de sponsorovereenkomst met de Jumbo Supermarkt uit Almelo heeft verlengd tot en met 2027. Deze verlenging getuigt van de prettige en vruchtbare samenwerking die wij de afgelopen jaren met Jumbo hebben opgebouwd.

De steun van Jumbo Almelo stelt ons in staat om de komende jaren verder te investeren in de ontwikkeling van de jeugd uit de regio. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jonge talenten de kans bieden om hun sportieve dromen na te jagen en zich verder te ontwikkelen, zowel op als buiten ons parcours.

Met deze verlenging zal het logo van Jumbo Almelo de komende drie seizoenen prominent aanwezig zijn op onze nieuwe wielerkleding. Dit symboliseert niet alleen onze gedeelde waarden en doelen, maar ook de gezamenlijke inzet voor een goede en sportieve toekomst. Het vertrouwen dat Jumbo in ons stelt, sterkt ons in onze missie om sport en beweging toegankelijk te maken voor alle jeugd in de regio.

Daarnaast zijn we trots op de betrokkenheid van een lokale partner die net als wij het belang inziet van maatschappelijke betrokkenheid en het ondersteunen van de gemeenschap. Deze samenwerking stelt ons in staat om diverse initiatieven en evenementen te organiseren die bijdragen aan de cohesie en gezondheid van onze regio.

Wij zijn ontzettend blij met de voortzetting van deze lokale samenwerking en kijken ernaar uit om samen met Jumbo Almelo verder te bouwen aan de toekomst van onze club en de jeugd in onze regio. Met gezamenlijke inzet en passie streven wij naar een sportieve toekomst vol groei en successen.