Jumbo Visma op bezoek

Afgelopen maandag is Jumbo Visma op de Sumpel geweest om een kijkje te nemen bij onze vereniging. Vanaf 10 uur werden er trainingen gegeven voor de jeugd en de MTB op het parcours en konden Jaap en Marjelle van Jumbo Visma de enthousiaste jeugdrenners aan het werk zien. Ondertussen werden er met een aantal begeleiders en trainers een praatje gemaakt om zo een indruk te van onze club. Bij de training van de jeugd was ook Rick Pluimers van de opleidingsploeg van Jumbo Visma aanwezig. Samen met de jeugdige trainers Sven, Tom, Mart en Stijn werd er een afwisselende training afgewerkt en zagen we ondanks het gure weer veel stralende gezichten op de fiets.

Nadat de jeugd het terrein had verlaten was het de beurt aan de nieuwelingen, junioren, amateurs, beloften en elite-renners. Een wedstrijd van een uur in heroïsche weersomstandigheden was het gevolg. Ook tijdens deze training werd er gesproken met trainers en begeleiders van de diverse disciplines.
We willen alle deelnemers, trainers, begeleiders, vrijwilligers en Team Jumbo Visma Academy bedanken bedanken voor hun komst en inzet. Wij hopen met deze kennismaking een goede start te hebben gemaakt naar een samenwerking met TJVA