Hoppenbrouwers Koningsronde van Almelo

Hoppenbrouwers Koningsronde van Almelo

Zaterdag 27 April 2024 is het weer zover! De Hoppenbrouwers koningsronde van Almelo! Het beloofd een mooie dag te worden!

Inschrijven kan nog via de KNWU. Via deze link: Klik Hier


Met dank aan onze sponsor:
Hoppenbrouwers Almelo


Hoppenbrouwers is dé lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en beveiliging. Wij zijn een echte totaalinstallateur en maken met onze slimme oplossingen gebouwen veiliger, comfortabeler, schoner én duurzamer.

Bij Hoppenbrouwers Almelo werken we met 100 medewerkers, verdeeld over verschillende projectteams. Zo hebben we een team utiliteit werktuigbouwkunde, twee teams elektrotechniek, een team woningbouw, een team renovatie en een team beveiliging. Daarnaast hebben we nog een team voor kortlopende projecten, koudetechniek en technisch beheer. Ieder team richt zich op een bepaald type werk en daarin brengen we alle disciplines samen. Dat is handig voor de klant, want die heeft daardoor maar één aanspreekpunt.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Almelo zijn we altijd dichtbij.

Meer info over Hoppenbrouwers: https://www.hoppenbrouwerstechniek.nl/vestiging/almelo/