Huldiging 50 jaar lidmaatschap

Tijdens de Algemene Ledenvergadering 28 september heeft het bestuur een aantal leden gehuldigd voor hun 50 jarige lidmaatschap

Jubilarissen gehuldigd

Tijdens de Algemene Ledenvergadering 28 september heeft het bestuur een aantal leden gehuldigd voor hun 50 jarige lidmaatschap. Vier leden die al 50 jaar of langer lid waren van onze vereniging. Door de Corona was het niet mogelijk om een enkeling eerder te huldigen. De vier die deze keer door voorzitter Philip Kootstra werden gehuldigd waren:

Gerard Golbach, die al meer dan 25 jaar zorgen dat de ledenadministratie op en top was en de contributie optijd op de rekening van de club binnenkwam.

Gerrit Kaal, steun en toeverlaat binnen de club. Of het nu een wedstrijd op de club is of de Ronde van Borne hij staat klaar. Kwam via de jeugd van de Zwaluwen met de club in aanraking.

Tonnie Kroeze, duizend poot binnen de club begon als jeugdleider, was druk met geld op halen voor diverse wedstrijden van de club en deed eigenlijk alles wat hem gevraagd werd.

Hans Boom, was een niet onverdienstelijk wegrenner werd in 1982 Nederlands Kampioen. Was trainer van de nieuwelingen en junioren en is nu voorzitter van de stg Ronde van Twente

Binnenkort gaan we nog een aantal renner, die niet aanwezig konden zijn, huldigen voor 50 jaar lidmaatschap.