Wielerkleding: bestellen 2024, looptijd kledinglijn en meer informatie

Kleding bestelling Rogelli 2024

In december hebben we gecommuniceerd dat we vanaf 2024 te maken gaan krijgen met een kleine order toeslag bij kleine bestellingen. Dit is niet meer van toepassing.  Na intensief overleg met onze partner Rogelli zijn we er uit gekomen. Er zal geen kleine order toeslag komen. Maar we zullen 1 keer per maand wielerkleding gaan bestellen.

Dit zal iedere eerdere maandag van de maand zijn. De levertijd van producten die niet op voorraad zijn kan hierdoor verschillen tussen de 8 en 12 weken. Houdt hiermee rekening tijdens het bestellen.

Looptijd van de kleding

Het komt nog wel eens voor dat er verwarring is over de looptijd van het huidige ontwerp van de wielerkleding.

Jeugd, Amateurs, Masters en Elite/Belofte Vrouwen:

De volledig Magenta kledinglijn, loopt tot en met dit jaar. Dat betekend dat vanaf 1 januari 2025 een nieuwe kleding gedragen dient te worden. Het nieuwe ontwerp zal rond september 2024 bekend gemaakt worden.

De huidige kledinglijn zit op dit moment in het 4de jaar. Dat betekend dat we deze lijn met een jaar verlengd hebben.

 

Nieuwelingen, Junioren en Elite/Belofte Mannen

De kleding waarin het opleidingsteam rijd en de elite/belofte mannen zal nog tot en met 2025 gedragen worden. Dit heeft te maken met de samenwerking met de Oldenzaalse wielervereniging. Wel zal er dit jaar een kleine wijziging plaats vinden in het aantal sponsor logo’s. Dit betekend niet dat er nieuwe kleding aangeschaft dient te worden. Er zit was wijziging in de sponsoren van Oldenzaal, maar de sponsoren zijn er mee akkoord dat deze nieuwe kleding gefaseerd zal instromen.

 

 

 

Sale op de huidige voorraad

Om te voorkomen dat we eind dit jaar met de een voorraad blijven zitten van de huidige magenta kledinglijn.

Zal bij de heropening van ons verbouwde clubhuis een voorraad sale gehouden worden. Waarin de kortingen kunnen oplopen tot 50%. We zijn er als leden met zijn allen verantwoordelijk voor dat alle voorraad verkocht wordt.  Het liefst hebben wij 0% derving. Want het geld van ieder verkocht kledingstuk kunnen wij direct investeren in de ontwikkeling van ieder lid.

De kleding mag dan ook verkocht worden aan niet leden.

Meer informatie over de heropening van ons clubhuis en de Sale. Zal later bekend gemaakt worden.