Samen kom je verder!

De AWV de Zwaluwen en de Oldenzaalse Wielerclub (OWC) zijn tot een principeakkoord gekomen om de samenwerking met drie jaar te verlengen en verder uit te bouwen. Verder hebben de clubs de intentie is uitgesproken om verder met elkaar samen te werken in de toekomst.

De AWV de Zwaluwen en de Oldenzaalse Wielerclub (OWC) zijn tot een principeakkoord gekomen om samen door te gaan. De samenwerking die in 2019 het licht zag is met drie jaar verlengd. Beide besturen hebben de intentie is uitgesproken om samenwerking verder uit te bouwen.

Het doel van deze samenwerking is om renners uit de regio op te leiden tot het gewenste wedstrijdniveau wat zij nastreven. Het gaat hier om nieuwelingen, junioren, elite en beloften vrouwen en mannen.  Het doel is om een uitdagend nationaal- en internationaal programma samen te stellen waar regionale rijders hun plekje in het peloton kunnen vinden.

De toenmalige bestuurders de samenwerking gezocht om de ambities van beide verenigingen te realiseren. De huidige besturen spreken uit dat ze vasthouden aan het goede en verbeteren daar waar kan.Betrokkenheid van renners, ouders, begeleiding, sponsoren en anderen is van groot belang voor de continuïteit van deze samenwerking.

In de komende tijd worden diverse acties uitgezet om bij het seizoen 2023 sterk aan de start te staan, als een echt regio team. Voor en door leden!

Bestuur AWV de Zwaluwen en de Oldenzaalse Wielerclub (OWC)