De Zwaluwen stapt over naar ‘het nieuwskanaal’

‘het nieuwskanaal’

Jarenlang ontvingen de leden van de Zwaluwen de nieuwsbrief. Een overzicht van al het nieuws van afgelopen tijd via de mail. In het kader van digitale ontwikkeling stapt de vereniging over naar een nieuw systeem: het nieuwskanaal. En dat gewoon via WhatsApp!

De populariteit van de nieuwsbrief via de email neemt af en het werd steeds lastiger om deze goed gevuld te krijgen. De vereniging is afhankelijk van ingestuurde nieuwsitems en dit gebeurd helaas niet met regelmaat.”

En daarom kiest de vereniging voor een alternatief dat ook nog eens een stap vooruit blijkt te zijn. Een zogeheten ‘kanaal’ waar nieuwsitems op gedeeld worden. En dat via de berichten applicatie WhatsApp. Al het nieuws direct gedeeld in een eenvoudige, betrouwbare applicatieoptie dat ook nog eens rekening houd met de privacy van de volgers. Alleen het aantal volgers is zichtbaar, dus namen en telefoonnummers zijn afgeschermd. Tevens ontvangen de volgers alleen een melding zodra er een bericht door één van de beheerders verstuurd is. Heel anders dus dan appgroepen, waar deelnemers kunnen reageren op berichten en kunnen zien wie er aansluiten en uit de groep stappen.

 

Meldt je nu aan:

Lees je dit nieuwsbericht op een telefoon? Klik dan hier!

Lees je dit nieuwsbericht op computer of laptop? Scan dan de QR-code om het kanaal te volgen.

Geklikt of gescand? volg dan de volgende stappen:

  1. Klik op ‘Kanaal bekijken’
  2. Klik op ‘Volgen’ (recht bovenin)
  3. Druk op de ‘Bel’ om meldingen te ontvangen (recht bovenin)

Disclaimer: