De sportvoeding van subQ Nutrition is nu te bestellen

SupQ Nutrition is vanaf dit moment partner van de vereniging! Voor jullie is nu ook deze sportvoeding te bestellen.

 

SupQ Nutrition is vanaf dit moment partner van de vereniging! Voor jullie is nu ook deze sportvoeding te bestellen.

Vitaliteit is in onze ogen van onschatbare waarde. SupQ ziet zichzelf niet als de oplossing maar als een perfecte aanvulling om tot de oplossing te komen. Het draait om jullie als renners. SupQ ondersteund met alle mogelijkheden die wij samen met ons netwerk te bieden hebben. SupQ richt zich op het verbeteren van prestaties, voedingspatronen en herstelperiodes bij sporters.

Innoveren is communiceren

SupQ steekt veel tijd in het luisteren naar onze klanten. Opmerkingen, aanmerkingen, wensen maar ook eisen. Hun producten liggen continue onder een vergrootglas met slechts één doel verbeteren van huidige producten en uitbreiding door gewenste producten.

De missie van SupQ?

Bijdragen aan een gezondere levensstijl, het verbeteren van prestaties en bewustwording van de effecten van voeding.

Leden van de Zwaluwen en partner verenigingen van de Zwaluwen krijgen 30% korting!

Via de website van SubQ kun je je sportvoeding bestellen. met de volgende kortingscode krijg je 30% korting op alle producten. Kortingscode is: Zwalul30

Introductie pakket

Voor de start van deze samenwerking heeft SupQ een basis pakket samengesteld om iedereen kennis te laten maken met de producten. Klik op de link hieronder om naar de introductie aanbieding te gaan. Op deze aanbieding geldt de korting van 30% niet, de korting is al verwerkt in de prijs.

Sportvoeding tijdens de klassiekers

De sportvoeding tijdens de klassiekers wordt door SupQ beschikbaar gesteld. Je ploegleider zal de voeding meenemen naar de koers toe.