Metec wielerronde van Almelo

Zaterdag 6 april Metec “verlate” Paasrace Almelo

Door het wegvallen van de Omloop van NoordWest Overijssel van de nieuwelingen en junioren bied de AWV de Zwaluwen een alternatief aan.

Programma
10.00 uur Masters 30-40-50-60 plus
11.30 uur Junior Vrouwen
11.31 uur  Nieuweling Meisjes
13.00 uur Nieuwelingen

Voor alle categorieën leiderprijs, klassement 3 ronden en aantal premiesprints

Inschrijven via MIJN KNWU

De wedstrijd wordt verreden op ons Clubparcours in Almelo. Ons clubparcours is een volledig klinker parcours van 1,3 km lang. Er zitten twee uitdagende bultjes in. Die je zeker aan het eind van de wedstrijd gaat merken. We nodigen je graag uit om je grenzen te verleggen op ons parcours en de aanval te kiezen in de koers. De permanence is in ons clubhuis, waar tevens ook de gelegenheid is tot omkleden en douchen.

Het adres van de Zwaluwen is:

De Sumpel 5
7609 JJ , Almelo.

Inschrijving voor de wedstrijd verloop via de KNWU website, dit kan tot 24 uur voor de start van de wedstrijd. Bijschrijven op locatie is mogelijk, houdt daarbij wel rekening met het bijschrijftarief van de KNWU.

Het is verplicht om een goed werkende transponder op de fiets te hebben. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van de renner. Zonder goed werkende transponder mag er niet gestart worden in de wedstrijd. Er is wel de mogelijkheid om een transponder te huren van de KNWU op locatie.

Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats naar het parcours. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, kan er geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de andere zijde van de ROC de sumpel locatie.